V Merkurju z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno ter odličnim svetovanjem vsak dan ustvarjamo zadovoljstvo svojih kupcev. Gradimo na prepoznavno dobrih storitvah, nadaljujemo 120-letno tradicijo uspešnega poslovanja in s svežimi idejami utiramo pot v prihodnost.
23 trgovskih centrov Merkur na enem mestu združuje pestro ponudbo izdelkov za gradnjo, obnovo in vzdrževanje, za zabavo, udobje in kakovostno bivanje. Navdihujemo in bogatimo nove življenjske sloge, z vrhunsko ponudbo pa smo tudi zvest partner številnim mojstrom, obrtnikom in podjetjem.

Za mojstre
Ponudba izdelkov za gradnjo, delavnico, urejanje bivalnih prostorov in vrta ter popoln program kopalnic. Zaokrožuje jo strokovno svetovanje izkušenih prodajalcev.

Za dom
Naprave in izdelki za udobno in kakovostno bivanje. Bela tehnika, mali gospodinjski aparati, akustika, računalništvo ter številni pripomočki za kuhinjo ter lep in urejen dom.

Sezonska ponudba
Izbrani sezonski programi poskrbijo, da v Merkurju vedno najdete izdelke, aktualne za letni čas, v vrtnih centrih pa sveže rastline. Merkur je z vami vse leto.